AOE 2017

Beküldve: Hírek

Tisztelt Olvasók!

Ismét eltelt egy év, számot kell adnunk mi történt velünk 2017.-ben, merre járt egyesületünk. Egyesületünk egész évben támogatta a fejlődni, tanulni vágyó autójavítókat, ezért tanfolyamokat szervezett. Minden oktatáson tananyagot, tanusítványt vehettek át a résztvevők, és igyekeztünk a témákban legjártasabb, tapasztaltabb előadókat biztosítani a tanulni vágyóknak.


Az AOE Tanfolyam sorozat az alábbi témákban került megszervezésre: Dízel részecskeszűrők, Automataváltó, Dízel porlasztók és Izzító gyertyák, Hibrid és elektromos hajtás, Korszerű motorszerkezetek.
Országjárásunk már az év elején megkezdődött. Ezek az ingyenes rendezvények egyaránt szólnak autójavítóknak és diákoknak, célunk a felnövekvő nemzedék szakmai támogatása, és a jelenlegi autójavítók szakmai tudásának bővítése.
A következő helyszíneken találkozhattak velünk: Tata, Székesfehérvár, Bp.(Csepel), Pápa,Győr, Debrecen, Nyíregyháza, Budapest, Kiskunhalas, Pécs, Veszprém, Szeged, Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Budapest több alkalommal.


Egyesületünk félévzáró és évzáró konferenciáján igyekeztünk az aktuális, és közhiteles információk átadására. Köszönjük az előadóknak, hogy kérésünknek eleget tettek.
A 2017. évi AutóTechnika-AutóDIGA szakkiállításon, a hagyományokhoz híven, ismét konferencia sorozatot szerveztünk, standunkon minden tagunk megkapta az AOE DVD-t, mely információ hordozót személyesen átvehettek tőlünk tagjaink, bármely rendezvényünkön.
Egyesületünk felvállalta az országos tanulmányi verseny elő és középdöntőjének megszervezését, lebonyolítását. Az online elődöntő januárban, a 7 régiós középdöntők a márciusi és tavaszi hónapokban kerültek megszervezésre. Köszönjük az Inter Cars HU Kft.-nek a főtámogatói cím felvállalását.


Egész évben igyekeztünk, olyan vállalkozói információkat átadni, melyekkel a jogszabályoknak megfelelően működtethető egy autójavító vállalkozás. Honlapunk hírei, a rendeletváltozások, a pártoló tagi ajánlatok, szakmai anyagok heti rendszerességgel frissültek. Facebook oldalunkon minden rendezvényünkről bejelentkeztünk.

Köszönjük minden előadónknak, hogy hozzájárult egyesületünk sikereihez, köszönjük pártoló tagjainknak, rendes tagjainknak a bizalmat, nélkülük nem tudtuk volna ekkora ambícióval, lelkesedéssel ellátni tevékenységünk. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult egyesületünk céljainak eléréséhez, és hogy ekkora létszámmal részt vettek rendezvényeinken.

Tartozzon az AOE családjába, és töltse le a belépési nyilatkozatot a 2018. évre. honlapunkról, vagy érdeklődjön e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.