A hét embere: Spindler Tibor - AOE Elnök

Beküldve: Hírek

'Spindler Tibor elnök nélkül ezúttal sem lehetett volna Autotechnika kiállítás, fáradhatatlanul szervezett, tárgyalt, előadott, hogy egyesületét közelebb vigye a kitűzött célokhoz. Ezek között az egyik legfontosabb a feketegazdaság elleni küzdelem, amelynek fáradhatatlan harcosa."

Az Autotechnika kiállítás 2013-ban ismét egy helyen, azonos időpontban hozta össze a gépjármű fenntartó és autó háttéripari szakma jelenlegi és jövőbeli szereplőit.

Az Auto-Diga kiállítások hagyományait megőrizve és szem előtt tartva, Magyarország idei autójavító és -fenntartó fórumán a piac meghatározó és feltörekvő résztvevői mutatták meg, hogy mire képesek ma, valamint hogy merre tart a garázsipar, a szerviztechnika, az alkatrészgyártás és jövő szakembereit képező hazai oktatási intézményrendszer.

Az Autótechnika Kiállítások rendszeres kiállítója az Autószerelők Országos Egyesülete.

Spindler Tibor elnök nélkül ezúttal sem lehetett volna Autotechnika kiállítás, fáradhatatlanul szervezett, tárgyalt, előadott, hogy egyesületét közelebb vigye a kitűzött célokhoz. Ezek között az egyik legfontosabb a feketegazdaság elleni küzdelem, amelynek fáradhatatlan harcosa.

A kiállítás szombati napján A feketegazdaság ellen ki és mit tud tenni? címmel tartottak rendezvényt, ahol vitaindítót tartott Knezsik Istvánnal, az Autós Nagykoalíció elnökével és Ulcz Miklóssal, a fogyasztóvédelem szakemberével.

Ott voltak a programon az autóalkatrész-kereskedelem, a garázsberendezés kereskedelem és szervizhálózatok képviselői.

Spindler Tibort, az Autótechnika kiállításon játszott szerepéért a hét emberének választotta az autoszektor.hu