AOE-INFÓ-2020.03.27. – Továbbra is dolgozhat szakma!

Szerző: | Már 27, 2020 | Hír, Kiemelt

Az AOE Ügyvezetése fokozottan felhívja a szakmában dolgozókat, hogy tartsák be a higiéniai kötelezettségeket a javításra átvett és kiadott járművek esetében a megrendelő és magunk védelmének érdekében.

A mai napon megjelent kormányrendelet továbbra is lehetővé teszi az autó javító műhelyek működését és az ügyfelek általi felkeresését.

A rendelet 4. §. sorolja fel, hogy mely tevékenységek számítanak alapos indoknak a lakhely elhagyásához, ezen felsorolás p) pontja tartalmazza, hogy a:

p) a gépjármű- és kerékpárszerviz, a mezőgazdasági és erdészeti gépek és berendezések
javításával kapcsolatos szolgáltatások igénybevétele,

Az infót az AOE Ügyvezetése tette közzé.

2020,03,27

AOE-Kérdőív – A COVID-19 járvány hatása a gépjármű javító vállalkozásokra

Az Autószerelők Országos Egyesülete szeretné felmérni a gépjármű javítással foglalkozó vállalkozások helyzetét , hogy kellő adattal álljon rendelkezésre a segítségnyújtáshoz. Eddigi tapasztalataink szerint nagyon sokféle gazdasági formában és méretben működő vállalkozások vannak ma Magyarországon, akik máshogy érzék a jelenlegi járvány hatását. Mivel napról napra változnak a körülmények, ezért arra szeretnénk kérni szakmatársainkat, hogy minden nap szánjanak 5-10 percet a kérdőív kitöltésére, hogy napi összegzést készíthessünk.
A kérdőív anonim, kérjük törekedjenek az adatok pontos megadására.

https://forms.gle/yerohKs7Jrz5a6DZA

Köszönettel:
AOE Ügyvezetése